Ajánló

Albumajánló 2020 október

BLACKPINK – The Album

Az egész világon népszerű dél-koreai lánybanda első lemeze a napokban, pontosabban 2020 október 2-án jelent meg, és 8 dalt foglal magába. Ezek közül már kettőt ismerhetünk, a június végén megjelent „How You Like That”-et, és a Selena Gomezzel közös kollaborációjukat az „Ice Cream”-et. Azonban nem ő volt az egyedüli közreműködő; Cardi B is jegyet váltott a Blackpink-vonatra egy verze erejéig. Az albummal együtt kikerült egy videóklip is a „Lovesick Girls” című dalhoz, ami már több, mint 85 millió megtekintésnél jár, ráadásul a magyar trending listára szintén felkerült.

Lovesick Girls

Machine Gun Kelly – Tickets To My Downfall

Az amerikai előadó, – aki rapperként kezdte, de mára már keveredve találunk a stílusában punk-rock elemeket – éppen a harmincadik születésnapján jelentette meg új korongját, azaz 2020. szeptember 25-én. A lemez producere a Blink-182 zenekar dobosa Travis Barker volt, akivel az utóbbi időkben rengeteget dolgoznak együtt. MGK és csapata a 15 dalból négyhez már forgatott videót, ebből kettőben feltűnik kedvese, Megan Fox színésznő is. Ahogy az jellemző, nagy számban készültek más előadókkal közös dalok, mint például Halsey-val, vagy éppen Blackbearrel, sőt a kibővített deluxe változaton, ami 4 nappal később került ki a streaming platformokra, többek között szerepel egy új track, YUNGBLUD részvételével.

my ex’s best friend

The Neighbourhood – Chip Chrome & The Mono-Tones

A kaliforniai alternatív banda szintén szeptember 25-én adta napvilágra, immáron ötödik nagylemezét, amin a tagok bátorkodtak új technikákkal, hangzásokkal kísérletezni, ami az előzőekhez képest, ugyanolyan jó fogadtatásban részesült. A 11 szám – ebből az első az intro – mindössze 31 perc 42 másodpercet ölel fel, viszont még így sem marad bennünk hiányérzet. Eddig 4 videó van kint, amelyek mind próbálják a hanganyag hangulatát megragadni. Érdekesség, hogy az elmúlt héten végigstreamelték a teljes korongot, egy olyan videó kíséretében, ahol az énekes, Jesse Rutherford éppen készülődik a tükör előtt, úgyhogy nehogy azt higgye bárki is, miképp az együttes megváltozott volna; a szokásos módon hozzák a néhányaknak furának tűnő világot, amely miatt pont odavannak értük a rajongók.

Lost in Translation

Szintén nemrég jelentek meg és még érdemes meghallgatni:

Kelsy Karter: Missing Person
Melanie Martinez: After School EP
LANY: mama’s boy
Alicia Keys: ALICIA
MAX: Colour Vision

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.