Ajánló

Albumajánló (2021 március)

Justin Bieber – Justice (2021. 03. 19.)

Az énekes, aki március elsején töltötte be – még mindig csak- a 26. életévét, idén hatodik nagylemezével lepte meg a közönségét. A tavaly megjelent Changes világától eltérően, az eredeti popos irányhoz visszatérve alkotta meg új dalait, amelyekben főként az őszinteség, és az igazság dominál. Hallhatunk számokat a gyerekkoráról, amit beárnyalt a hírnév sötét oldala, vagy éppen olyan szerelmes számokat, melyeket feleségéhez Hailey Bieberhez írt. A 4 kiadott single mellett 12 másik dal is felsorakozik, olyan közreműködőkkel, mint Khalid, Chance The Rapper, benny blanco, vagy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő The Kid LAROI. Ezenfelül március 26-án, 1 héttel később pedig már egy deluxe verziót is piacra dobtak, még több dallal, és feattel.

Lana Del Rey – Chemtrails Over the Country Club (2021. 03. 19.)

Az énekesnő hetedik stúdióalbumát hatalmas várakozás előzte meg, hiszen eredetileg már az előző év őszén eljutott volna a hallgatókhoz, azonban gyártási okokból 16 héttel kénytelenek voltak elhalasztani a megjelenést. Ennek ellenére az egész évet végigdolgozták csapatával, és ő maga publikálta a „Violet Bent Backwards Over the Grass” című verseskötetét is. A kicsivel több, mint 45 perc egy elképesztő utazás Lana dalainak megszokott, kissé elvont világában, így olyan érzést is kelthet, mintha egy film aláfestő zenéjét hallgatnánk. Valamelyest visszanyúl az első lemezei hangzásvilágához, ugyanakkor mind a 11 dal képes valami újat adni.

Tate McRae – TOO YOUNG TO BE SAD (2021. 03. 26.)

A mindössze 17 éves kanadai énekesnő, dalszerző, és táncos tavaly megjelent debütáló EP-jével még nem került be a nemzetközi piacra, azonban a 2020-as pandémia kezdetén kiadott „you broke me first” kislemeze meghozta számára a nagybetűs hírnevet. Nem sokkal később az MTV az év felfedezettjének jelölte, és azóta sem telnek el napok, hogy ne találkoznánk vele bármelyik zenei csatornán. A hatdalos középlemeze hű a címéhez, szövegeiben megtaláljuk a legtöbb tizenéves gondolatait, mindezt fülbemászó dallamokkal kísérve.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.