Ajánló

Filmajánló (2020 február)

Kedves olvasók bizonyára már ti is nehezen kezelitek az otthon tanulást és a bezártságot. Mivel még a mozik is zárva vannak, így ha meg akarunk nézni egy filmet, akkor ezt még csak otthon tudjuk megtenni. Remélhetőleg hamar véget ér ez az egész, és talán ha majd megnéznénk egy filmet, akkor azt majd egy moziban tudjuk megtenni.  

  1. Fontos vagy nekem (I Care a Lot 2020): Ha van idős rokonod akkor biztos volt már olyan élményed, hogy nem emlékszik valamire te viszont igen. Ez egy nem szokványos történet lesz, ami talán felkelti az emberek érdeklődését.

A történet szerint Marla Grayson egy sikeres, gazdag szélhámos, aki azzal keresi a kenyerét, hogy öregembereket ver át. Marla élete simán megy és a munkájában is kiváló teljesítményt ér el. A története majdhogynem zökkenőmentes, mígnem újabb áldozata Ms.Peterson át nem lát rajta, és  bosszút forral ellene, minden eszközét és kapcsolatát bevetve. Ezután a nő hibát, hibára halmoz, hogy megőrizze pozícióját. A csípős beszólásoktól az emberrablásig rengeteg kalandnak lehetünk majd a tanúi.

Ha szereted a vicces, izgalmas történeteket akkor mindenképp ajánlom, hogy nézd meg.

A főszerepben: Rosamund Pike (Marla Grayson), Peter Dinklage (Roman Lunyov), Eiza González (Fran), Chris Messina (Dean Ericson), Dianne Wiest (Jennifer Peterson), Isiah Whitlock Jr. (Judge Lomax), Lance Norris (Eric), Damian Young (Sam Rice).

A film várhatóan 2021. február 19-én érkezik a Netflixre.

2. Az űrsepregetők (Seungriho / Space Sweepers 2021): Biztos sokan elgondolkodtatok már, hogy milyen lesz az, emberek élete, ha a Föld már nem lesz lakható számunkra. Ez a film ezt dolgozza fel.

A történet szerint 2074-ben a Föld már nem alkalmas az embereknek, mint élőhely. Ezért az emberiség, hogy megoldást találjon a problémára, űrhajókat épít és a nagy semmiben próbál megoldást találni a gondokra. A film középpontjában három tini és egy robot áll, akik azzal töltik el a mindennapjaikat, hogy nagy értékű tárgyak után kutatnak az űrszemetek között, és remélik, hogy egy nap megütik a főnyereményt, és végre meg tudnak pihenni. Reménytelennek tűnik a helyzetük, ám egy nap rájuk talál a szerencse, azonban a rakomány között találnak egy kisfiút, akiről később kiderül, hogy egy halálos robot, aki úgy néz ki, mint egy kisgyerek. A csapat ekkor indul el egy hosszú és veszélyekkel teli utazásra, amiben a világ jövője forog kockán. Egy meglepően vicces, szórakoztató, akciódús, sci-fi jelentekben gazdag filmet láthatunk majd ebben a hónapban, ami egy kicsit mosolyt csal az emberek arcára.

A főszerepben: Song Joong-Ki, Kim Tae-ri, Seon-kyu Jin, Richard Armitage, valamint Yoo Hai-jin, mint a Robot.

 A film várhatóan 2021. február 5-én érkezik a Netflixre. // 16 éven aluliaknak kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!

3. A Yin és Yang mesterei: Álom az öröklétről ( The Yin Yang Master: Dream of Eternity 2020): Mit tudtok Kínáról? Mennyire ismeritek a vallásukat? Ez ugye nem egy könnyű kérdés. Az ország sokáig elzárta magát a világ elől, és a rohanó fejlődésük ellenére is sokat kell még tanulnunk tőlük, jobban meg kell ismernünk a kultúrájukat. Szerencsére ez a film pont egy ilyen témát mond el nekünk.

A történet szerint Qing Ming egy félig ember, félig démon harcos utazik a világok közt és nyugodtan éli a mindennapjait. Egészen addig, amíg a démon király visszatér, majd azzal fenyegetőzik, hogy elpusztítja az ismert világot. Qing, hogy megmentse az emberiséget, útnak indul, hogy megölje a királyt, és békét hozzon a két világ között. Ám szerencsére a hosszú utazást nem kell egyedül megtennie, mert vele tart a riválisa, és egyben a legjobb barátja Bai Ni, akinek kardforgatása legendás. Az emberiségért és a világért muszáj lesz összefogniuk és együtt végigmenniük az akadályokon, amiket az élet, és az ellenség állít eléjük.

Egy izgalmas Mulan/Doctor Strange-szerű, vizuális elemekben gazdag filmet láthatunk majd. Ha szereted a kínai harcművészettel kapcsolatos filmeket, és nagy fantasy rajongó vagy akkor mindenképp ajánlom, hogy nézd meg.

A főszerepben:  Chen Kun (Qing Ming), Zhou Xun (Bai Ni), William Chan (Ci Mu), Qu Chuxiao (Yuan Bai Ya), Wang Likun (Peach Blossom Spirit), Shen Yue (Shen Le), valamint Wang Zixuan, mint Snow Girl.

A film várhatóan 2021.február 12-én érkezik a Netflixre. // 13 éven aluliaknak szülői felügyelet mellett ajánlott!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.