Ajánló

Filmajánló 2020 október

Ha kikapcsolódásként meg akarsz nézni egy jó filmet vagy sorozatot, akkor mindenképpen ajánlom az alábbiakat. 

Sorozatajánló: 

1.A Goldberg család (The Goldbergs-2013): A sorozat a híres forgatókönyvíró Adam Goldberg fiatalkorát, és családja életét mutatja be a 80-as években, egy kisvárosban Pennsylvania-ban. Miközben a sorozat Adamre fókuszál, addig a család több tagjainak életét is bemutatja. Megismerjük a nyolcvanas években élő emberek mindennapjait. A sorozat nagyon jól bemutatja, hogyan működik egy igazi amerikai család. Nagyon humoros, szórakoztató, ugyanakkor őszinte, mély érzéseket, érzelmeket közvetítő sorozat. Ha egy olyan sorozatot keresel, ami megnevetett este lefekvés előtt akkor minden kép ajánlom, hogy nézd meg. 

A főszerepben Sean Giambrone, Troy Gentile Jeff Garlin, AJ Michalka, Hayley Orrantia és Dan Fogler 

A sorozat hetedik évada: 2020. október 21-én várható. 12 éven aluliak számára a megtekintése szülői felügyelet mellett ajánlott. 

Filmajánló: 

1. Teljes kikapcsolódás (Connected): 

A Sony Pictures egy új rajzfilmmel káprázat el minket idén. A filmet a híres rendező páros Phil Lord, és Christopher Miller (A Lego kaland, Pókember: Irány a Pókverzum) rendezői egy újabb szellemes, szeretni való történetet osztanak meg velünk a mozikban. Ráadásul az animáció sem utolsó a sorban. 

A történet egy hétköznapi családról szól, akik élik a maguk hétköznapi életüket, miközben teljesen a képernyőik rabjai. Mielőtt Katie elmenne az egyetemre, az édesapja kitalálja, hogy kocsival elviszik Kaliforniába, hogy több időt tudjanak együtttölteni mielőtt Katie végleg kikerül a családi körből, majd elkezdi élni a nagybetűs életet. Ahogy a családi nyaralásoknál várható: semmi sem halad a tervek szerint. Pláne akkor, amikor egy robotot fejlesztő cég droidjai meghibásodnak, és el akarják foglalni az egész világot. A család kénytelen lesz félre tenni pitiáner nézeteltérésüket, hogy együtt nemcsak saját magukat, hanem az egész világot megmentsék. 

A film várható érkezése: 2020. október 19. 6 éven aluliak számára nem ajánlott. 

2. Halál a Níluson (Death on the Nile): 

Végezetül egy ígéretes krimit ajánlok, a műfajt kedvelő közönség számára. Izgalmas jelenetek, hangulatos zenei aláfestéssel. 

A 2017-ben bemutatott Agatha Chrisite könyv megfilmesítésének, A gyilkosság az Orient Expresszen című műnek a folytatása. A történet főszereplője Poirot nyomozó, most visszatér, hogy ismét megoldjon egy gyilkosságot. Egy elképesztően izgalmas, és rendkívül lebilincselő sztorit fogunk kapni. Érzelmekkel, szerelemmel, akcióval és még egy gyilkossággal fűszerezett esti program. A történet helyszíne: Egyiptom, 1937-ben játszódik, egy kifejezetten lenyűgöző világot varázsol elénk. A mozi vászna szinte életre kel. A karakterek érdekesek, ezenkívül semmi sem az, aminek látszik. 

Ahogy azt az előzetesben mondták: „A gyilkosság csak a kezdet volt…” 

A főszerepben: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Ali Fazel, Tom Baterman, Jennifer Saunders, Russel Brand valamint Rose Leslie 

A film várható érkezése: 2020. október 15. 12 éven aluliak számára a megtekintése szülői felügyelet mellett ajánlott. 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.