Ajánló

Sorozatajánló (2020 február)

A pandémia miatt sok film premierje lett elhalasztva, és sok sorozat premierje vagy új évada csúszással indult el. A streaming szolgáltatások most még keményebben dolgoznak, hogy szórakoztassanak minket ezekben a nehéz időkben. Amennyiben kedvet kaptok, és megnéztek egyet a felsorolt sorozatok közül, gondoljatok arra, hogy mennyi mindent kellett leküzdeniük csak azért, hogy szórakoztassanak minket.

  • Black Lightning (2018): A politikai korrektség sokszor igen kényes téma a képregények gyártása során is. Az utóbbi évtizedben egyre több afro-amerikai témával kapcsolatos filmet, könyvet, tévé sorozatot és képregényt láthattunk,  amelyek segítenek a fiataloknak megérteni ezt az érzékeny témát. Ez is egy ilyen lesz. 

A történet szerint Jefferson Pierce a Freeland-i gimnázium igazgatója. Korábban a híres igazságosztó Black Lightning volt, egészen addig, míg egy ember Tobias Whale meglötte. A sebei súlyosak voltak így mindenki azt hitte, hogy meghalt. Jefferson ezt kihasználva visszavonult, és inkább a családjával töltötte az idejét. Azonban a gonosz sohasem alszik, és amikor Jefferson városát fenyegetik kénytelen volt visszatérni, majd újra a feketék Superman-évé válnia. Jefferson most viszont nincs egyedül, segít neki a családja és a legjobb barátja Peter Gambi, aki Batman-szerű páncélzatot tervez a barátjának a harcokra. 

Egy nagyon izgalmas sztorit láthatunk a családról, a szeretetről és az igazságért szóló harcról. Ha szereted a szuperhősöket és a kirekesztettséggel kapcsolatos sorozatokat akkor mindenképp ajánlom, hogy nézd meg. 

A főszerepben: Cress Williams (Jefferson “Jeff” Pierce/ Black Lightning), Christine Adams (Lynn Stewart), Nafessa Williams(Anissa Pierce/ Thunder), China Anne McClain (Jennifer Pierce / Lightning) , James Ramar (Peter Gambi), Chantal Thuy (Grace Choi), Jordan Calloway (Khalil Payne / Painkiller), valamint Marvin „Krondon” Jones III, mint Tobias Whale

A sorozat negyedik és egyben utolsó évada 2021.február 8-án érkezik a Netflix-re.

  • Superman és Lois (Superman & Lois 2021): Gyerekkorunkban sokszor elképzeljük milyen lesz az életünk felnőttként, és biztos vagyok benne sokan elképzeltétek már, hogy ti milyen szülők lesztek. Ha a gyereknevelést két szóban le lehetne írni, akkor valószínűleg, sok szülő azt mondaná nem könnyű. Persze, mint a legtöbb dologra az életben erre is van megoldás, csak meg kell találni rá a megfelelő módszert. Ez a sorozat is egy ilyen sztorit mesél el nekünk. A Supergirl sorozat után, Krypton másik utolsó leszármazottjának az életét követhetjük nyomon. 

A történet szerint Superman éli mindennapjait. Világot ment, újságcikkeket ír, és közben neveli a két fiát, feleségével Lois Lane-nel az oldalán. Clark nem is lehetne boldogabb, csakhogy a baj mindenhol beüti a fejét, és ez alól még Superman sem kivétel. Miután elveszíti a munkáját a Daily Planet-nél megtudja, hogy a szülei is  meghaltak. A veszteségek, amelyek érték, hatással voltak a Kent család minden tagjára. Ám ha van, aki sosem adja fel a reményt, az az acélember. Szüksége is lesz rá, mivel egy új gonosz jelenik meg a színen, aki semmi Superman korábbi ellenségeihez képest. 

Egy felemelő történetnek lehetünk a szemtanúi, amely segíthet megérteni a szülőknek a mai gyerekek gondolkodását a világról. Ha szereted a szórakoztató, izgalmas akcióval teli történeteket, akkor mindenképp ajánlom, hogy nézd meg.

A főszerepben: Tyler Hoechlin (Clark Kent/Superman), Elizabeth Tulloch (Lois Lane), Jordan Elsass (Jonathan Kent), Alexander Garfin (Jordan Kent), Emmanuelle Chriqui (Lana Lang), Adam Rayner ( Morgan Edge), valamint Wolé Parks, mint The Stranger. 

A sorozat február 23-án debütál a CW-n.   

  • The Crew (2021): Az autóversenyzés, mint szakma sosem volt könnyű. A legjobb csapatod kell, hogy legyen, kitűnő vezetési reflexekkel kell rendelkezned, és ami a legfontosabb kell egy anyagiakban erős szponzor. 

A Netflix most egy ilyen sztorit mutat be ebben a hónapban. 

A sorozat arról szól, hogy egy NASCAR csapat vezetője nyugdíjba vonul, és mindent a lányára,  Cathrine-re hagy. A csapatban vannak olyanok, akik örülnek a váltásnak, és vannak olyanok, akik egyesen a falra másznak az egésztől. A lány persze még zöldfülő és nagyon nem tudja, hogyan kell csapatban játszania. Ezért viccesebbnél viccesebb helyzetekbe kerülne,  ami jól össze kovácsolja a többiekkel. A csapatnak pedig meg  kell tanulnia elfogadni az új vezető személyiségét és a munkához való hozzállását, mivel a lány az elején sok új szabályt vezet be, ami az őrületbe kergeti a többieket. 

Egy meglepően szórakoztató sorozatot láthatunk majd, ami egy kicsit kikapcsolja az embert a nap végére. Ha szereted a Jóbarátokat vagy az Agymenőket, akkor mindenképpen a figyelmedbe ajánlom ezt az új sorozatot. 

A főszerepben: Kevin James (Kevin Gabson), Jillian Mueller (Cathrine), Gary Anthony Williams (Chuck), Dan Ahdoot (Amir), Freddie Stroma (Jake), Sarah Stiles (Beth), Paris Berelc (Jessie), valamint  Bruce McGill, mint Bobby Spencer

A sorozat február 15-én debütál a Netflix-en. 

  •  Tribes of Europa (2021): Gondolom sokan elképzeltétek már, hogy milyen lesz majd a jövő. Ezalatt arra gondolok, hogy milyen lesz a technológia, milyen új vallások lesznek stb. A Netflix most egy ilyen sorozatot mutat be nekünk. Egy olyan történetet, amely egy új világba viszi el az embereket, és amely cselekvésre  inspirálja őket. 

A történet szerint 2074-ben az emberiség Európában több törzsre oszlott szét és mindenki a hatalomért harcol. Ám mindez megváltozik, amikor három testvér egy lezuhant űrhajóban megtalálják a Kockát. Amikor ezt a többi törzs is megtudja, hajtóvadászat indul a Kockáért, mely egy világméretű veszélyről figyelmezteti az embereket, és olyan erős, hogy az egész emberiséget el tudja pusztítani. A testvéreknek vigyázniuk kell, hogy kiben bíznak meg és óvatosnak kell lenniük, hogy kivel osztják meg a Kocka titkát. Az emberiség és a világ sorsa a kezükben van. A testvéreknek most kezdődik el egy izgalmas, ám mégis veszélyes utazás, melynek a végén minden addigi ismert dolog meg fog  változni mindörökre. 

Izgalommal teli, akciódús pillanatokat láthatunk majd, amik tanulságként szolgálhatnak, és amelyek megváltoztattják a világról alkotott képünket. Ha szereted a Trónok harca témájú középkorban játszódó sorozatokat, amelyekben Star Wars-szerű technologia van, akkor mindenképp javaslom, hogy nézd meg. 

A főszerepben: Henriette Confurius (Lliv), Oliver Masucci (Mózes), David Ali Rashed (Elja), Emilio Sakraya (Kiano), Melika Foroutan (Varvara), Alain Blazevic (Crimson), valamint James Faulkner, mint Francis F. Cameron tábornok. 

A sorozat február 19-én debütál a Netflix-en.  

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.