Divat/dizájn

Fel a kalappal

Fel a kalappal

A kalapviselés a nőknél mindig is megosztó volt. Néhányak szerint túl sok, míg mások imádják ezt a kiegészítőt. Nem véletlen, hogy a sztárok szerint az egyik legjobb kellék, hiszen azonkívül, hogy el tudnak mögé bújni, még divatos is. Ha valamivel feldobnátok az egyszerű szetteket anélkül, hogy sok időt fordítanátok rá, akkor mindenképpen olvassatok tovább.

  1. Oversize darabokkal

Elsőre meglepőnek tűnhet, miszerint a bővebb szabású ruhadarabokhoz, egy szintén nagyobb fejfedőt párosítsunk, de pont ettől lesz igazán lezser az outfit. Kiengedett hajjal még könnyedebbé válik az összkép.

  • Cowgirl

Egy időben ezen darabok hatalmas fénykorukat élték, azonban mostanra eléggé feledésbe merültek. Persze elég feltűnő, – ezért is érdemes visszafogott öltözettel, ékszerekkel, hajviselettel ötvözni – ennek ellenére nem csak a country klubok éke.

  • Az alapdarab

Mint általában mindennél, itt is a fekete a valóságos joker, mivel bármivel párosítható, legyen az színes, fekete, vagy fehér. Egyszerre tud elegáns és hétköznapi lenni, attól függően, hogy mit vesztek fel hozzá.

+1 tipp: A kalaphoz viselt haj ne legyen beállított! (– vagy ne tűnjön annak) Ha ez mégis megtörténik, akkor elveszik a kiegészítő lazasága, és nagyon erőltetett hatást kelt.

Fotók: weheartit.com

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.