Divat/dizájn

Őszi divatkalauz

Az iskola elkezdődésével lassan az őszi időjárás is beköszönt. Ez azt jelenti, hogy ideje frissíteni a gardróbunkat és beszerezni az idei ősz legmenőbb darabjait. Ezeket hoztam el most nektek egyenesen a kifutókról.

  • Top divatszínek: a bézstől a nude-ig minden

Az őszi szezon középpontja a divatban egész biztosan a nude lesz. Ez bőrszíntől függően sok mindent jelent: a halvány bézstől a csokibarnán át az ekrüig bármi. Ezek közül persze azt vegyük fel amelyik tetszik, a lényeg hogy a natúr földszínekhez érdemes élénkebb árnyalatokat, bőrcuccokból előnyben részesíteni a barnákat és előkotorni a szekrényből mindent, ami a bézs témakörébe tartozhat.

• Puffos ujjú ruhák

A puffos ujjak divatja idén ősszel is uralni fogja az összes fast fashion boltot. Ha ki szeretnéd próbálni, milyen is lehetett valójában hercegnőnek lenni-ki nem szeretné kipróbálni?- akkor ideje beszerezned egy drámaian puffos ujjú darabot. Ezután nincs más feladat, mint élvezni a hercegnő létet.

• Bőrhatás

A bőr vagy legalább is bőrhatású ruhák szezonok óta divatban vannak, és az idei őszi-téli időszak sem múlhat el anélkül, hogy említést ne kapnának.  A fekete helyett a barnás változatok egy fokkal most népszerűbbek lesznek, a ruhák kialakítása tekintetében pedig nyert ügyünk van, ha klasszikus fazont választunk: élére vasalt nadrágot, ceruzaszoknyák, A-vonalú ruhák.

• Back to the 80s

Tudjuk mindenidők legidőtállóbb alsóneműje a farmer. Azonban farmerek közül is számos fazon és színből választhatunk, tetszés szerint. 2020 őszére viszont ha igazán divatos akarsz lenni,akkor egy merészebb darabhoz kell nyúlnod, ami több mint 40 éve létezik: trapéznadrág. Sokak számára ez a szó rettegést jelent, de nem szabad megijedni az új, azaz régi dolgoktól, hiszen tudjuk: a divat ismétli önmagát. A trapéznadrágok egy ideje újjászületve élik fénykorukat, tehát merjünk kockáztatni, nézzünk szét szüleink, nagyszüleink szekrényében hátha kincsekre lelünk. A trapéznadrág bármilyen formában egy jó alapdarab lehet, jól párosítható más ruhadarabokkal. Kényelmes és trendi. Kell ennél több?

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.