Divat/dizájn

Popsztárok jelmezei az idei Halloweenkor

Mint mindannyian tudjuk, a Halloween legfőképpen a beöltözésről és a kreatívabbnál kreatívabb jelmezekről szól. Amerikában pedig mégnagyobb sikernek örvend ez az ünnep. Idén sem maradhattak ki a sztárok ezért összeválogattuk nektek a top 5 legjobb sztárok által elkészített halloweeni jelmezt. 

5. Megan Thee Stallion 

Idén a háromszoros Grammy-díjas amerikai rapper, Megan egy elég belevaló jelmezzel rukkolt elő. Szörnyella De Frász bőrébe bújt, ám nem akárhogy. Eléggé felturbózta a saját stílusának megfelelően. Szerintünk nagyon király lett!


4. Ariana Grande

Az általunk ismert aranyos énekes most egy igazi szörnnyé változott. Idén Miss Creature-ként láthattuk a fekete lagúna szörnyéből. Igazán ötletes és kreatív jelmezt sikerült összehoznia!


3. Kourtney Kardashian és Travis Barker

Az újdonsült jegyespár egy nagyon aranyos közös kosztümmel lepte meg a rajongókat idén. Travis Barker Ollókezű Edward míg Kourtney Kardashian Kim Boggsnak öltözött idén.

 Travis Barker and Kourtney Kardashian conclude Halloween as Edward  Scissorhands - Mirror Online

2. Harry Styles

A Grammy-díjas énekes idei jelmezével is az elfogadást és az egyenlőséget üzente a közönségnek. Dorothynak öltözött Óz, a csodák csodájából. Kosztüme nagy sikert aratott rajongói körében. 

Harry Styles Dresses as Dorothy from The Wizard Of Oz During Concert |  PEOPLE.com

1. Doja Cat

A listánk első helyén pedig az amerikai énekes és rapper Amalaratna, művésznevén Doja Cat áll. Kisagyszony bőrébe bújhatott egy estére, és valljuk be, elég jól sikerült neki!

The Best Celebrity Costumes from Halloweekend 2021 - CR Fashion Book

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.