Egyéb

Egy korszak vége…

Napra pontosan 10 hónapja jelentek meg az első cikkeink, és akkor még izgatottan vártuk, hogy milyen kihívásokat gördít elénk a tanév. Végül kicsivel több, mint két hónap múlva vissza kellett vennünk a tempóból, legtöbbünk számára elkezdődött a véghajrá az érettségi felé, így a magazinra fordított időnk is lassan csökkenni kezdett. Szerintem mindannyiunk nevében állíthatjuk, hogy ilyen évet senkinek sem kívánunk, reméljük nem fog újra megismétlődni.

Szeptembertől kezdődően 85 bejegyzést publikáltunk, ami így leírva szinte elképzelhetetlen lett volna egy évvel ezelőtt, amikor a projekt elindult. Amellett, hogy tapasztalatot szerezhettünk, minden olvasóval megoszthattuk a számunkra kedves témákat, vagy akár a saját alkotásainkat. Persze volt negatív visszhang is, viszont sokkal fontosabb és hatalmas jelentőséggel bír, miképpen bebizonyosodott, amit csupán sejteni mertünk: ebben a modern, szaladó világban még szükség van ilyen „apró” dolgokra, mint például egy iskolaújság. Akik ezen az úton végigkísértek minket – elolvasva akár egyetlen cikket is – azoknak hálásan köszönjük, sokat jelent(ett) az érdeklődésetek. Az elkövetkezendőkben is figyeljétek az oldalunkat, mert biztosan kijelenthetjük; remek tartalmakkal fogtok találkozni.

Ezenkívül szeretnénk megköszönni a tanárainknak, akik kivételes tanácsokkal láttak el bennünket és segítettek a megvalósításban. (Tulajdonképpen nélkülük most nem is tudnánk hova leírni ezeket a sorokat.)

„Búcsúzóul” fogadjátok szeretettel Cseh Henrietta Pálma versét, amely egyaránt szól hozzánk, hozzátok.

Minden jót kívánunk számotokra!

Az MGM 2021-ben elballagott szerkesztősége

Utóirat: Mindig merjetek belevágni új dolgokba, mert anélkül sosem tudhatjátok meg mi lenne a történet vége!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.