Ajánló,  Egyéb

Karácsonyi filmajánló (2021. 12.)

Kezdetét vette az ünnepi időszak, amikor is jól eshet a családdal bekuckózva a téli hideg elől, megnézni egy-egy hangulatos karácsonyi filmet, esetleg sorozatot. Sok jó emlék fűződhet az ilyen pillanatokhoz, ennek érdekében pedig összegyűjtöttünk nektek néhány olyan néznivalót, amelyek kiváló szórakozást kínálhatnak az ünnepi esték eltöltésére: 

  1. A szerelem illata (2021)

Leírás: Egy nő elutazik online megismert udvarlója szülővárosába, hogy meglepje karácsonyra, de rádöbben, hogy egy másik férfi várja, aki átverte őt. A férfi megpróbálja rávenni, hogy az ünnepek alatt tegyen úgy, mintha a barátnője lenne, cserébe bemutatja őt annak, akihez eredetileg érkezett volna. 

  1. Karácsony Kaliforniában (2020)

Leírás: Egy gazdagok gondtalan életét élő férfi szorgalmas farmernek adja ki magát, hogy túladhasson a család birtokán. A terveit azonban keresztülhúzza egy új szerelem a láthatáron.

  1. Holiday (2006) 

Leírás: Két fiatal nő, két összetört szív. Iris reménytelenül szerelmes a kollégájába, akivel viszonyt folytat. Nem elég, hogy érzelmei viszonzatlanul maradnak, a férfi a karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte az egyik kolléganőjüket. Eközben a munkamániás Amanda rájön, hogy a barátja megcsalja, ezért kiadja az útját. A két összetört szívű lány a világhálón akad egymásra. Miután kölcsönösen elsírják bánatukat, elhatározzák, hogy kipihenik megpróbáltatásaikat. Mivel az egyik Londonban, a másik pedig Los Angelesben él, kitalálják, hogy otthont cserélnek. A pasimentes vakáció nem a tervek szerint alakul.! 

  1. Alkalmi randevú (2020)

Leírás: Sloane (Emma Roberts) és Jackson (Luke Bracey) utálják az ünnepeket. Soha nincs partnerük, mindig a gyerekek asztalához ültetik őket vagy kínos randikba kényszerülnek. Viszont amikor a két idegen egy különösen szörnyű karácsony alkalmával összetalálkozik, megegyeznek, hogy az elkövetkező év minden jeles napja alkalmával egymás “ünnepi partnerei” leszne . Az ünnepek iránti közös utálatuk, valamint az, hogy biztosítják egymást arról, hogy nem táplálnak romantikus érzelmeket a másik iránt, tökéletes kísérőkké teszi őket, ami aztán néhány vicces és provokatív bulihoz vezet. Ahogy azonban az abszurd ünnepek éve a vége felé közeledik, Sloane és Jackson rájön, hogy a közösen utált dolgok váratlanul közös szerelemhez vezetik őket.

  1. Új barát karácsonyra 

Leírás: Johanne számára a családi összejövetelek egyet jelentenek a magánéletét célzó kellemetlen kérdések sorával és a kínos feszengéssel. Elhatározza, hogy az idei ünnepi vacsora más lesz, mint a korábbiak. Ehhez csupán egy megfelelő partnert kell találnia, az ideális férfira azonban sokkal nehezebb ráakadni, mint gondolta.

Az összes műsor megtalálható jelenleg a Netflixen, ajánlom, hogy ne maradjatok le róluk! 😉

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.