Tech

Az Apple Watch új kora

Az Apple új termékének kinézete nem sokban különbözik az előző szériában bemutatott órájától. Belsőleg viszont annál is inkább, mivel nagyon sok új és praktikus funkcióval látták el eme “csodaszerkentyűt”.

A gyártó egyik új funkciója például a Family Setup, ami fiatal és idős Apple Watch tulajdonosoknak ad kommunikációs lehetőséget, akiknek viszont IPhone-juk nincs.

A 6-os széria már teljes mértékben odafigyel az egészségünkre, ezáltal sokkal fittebbek és kipihentebbek lehetünk, mert az óránk ezt is szemmel tartja. Forradalmi újítás a vér oxigénszint mérése, az EKG és az alváskövetés egyaránt. A szintén új Sleep alkalmazás segít nekünk a rendszeres lefekvési rutinunk kialakításában és nyomonkövetésében egész nap.

A pihenés és a megfelelő alvás után tökéletes lehet számunkra egy kis testmozgás. Tevékenységmegosztással el tudod juttatni barátaidhoz, szüleidhez úgyszintén az adott napon végzett mozgásodat. Ahhoz, hogy még több szórakozás legyen az egészben, meg tudod hívni őket egy hétnapos Activity kihívásra.

De az Apple-nek ez nem volt elég. Piacra dobtak egy pénztárcabarátabb verziót, mely kevesebb funkcióval, de kedvezőbb árcédulával kecsegteti a felhasználókat.

A mostani helyzetre való tekintettel eseményként kérhető emlékeztető a kifogástalan 20 másodperces kézmosáshoz. Esésérzékelő és sürgősségi SOS funkcióval is ellátták az SE órákat, ezenfelül még vásárolni is el tudsz menni az óráddal “kettesben”, pénztárca nélkül. Ez a készpénz nélküli, gördülékeny és biztonságos fizetési mód csupán egy érintéssel.

Számtalan számlapból választhatunk az óránk megjelenését illetően. A Solo Loop két könnyű, szuper komfortos anyagból készül -puha szilikonból és fonott fonalból, csatok és kapcsok nélkül is tökéletes illeszkedést nyújt, a 9 választható méret közül.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.