Tech

Csúcstelefon rajongóknak

A Samsung szeptemberben előrukkolt a legújabb készülékével, és tovább bővítette az S20 család eddig is széles repertoárját. A Galaxy S20, 20+, 20 Ultra 5G, BTS Edition eszközökhöz csatlakozik a legújabb S20 FE, avagy Fan Edition, melyet az igazi rajongóknak szánnak elérhetőbb áron.

Meglepő módon a gyártó a belső specifikációkon nem változtatott. A készülékben ugyanaz az Exynos 990 dolgozik, mint az S20 széria többi tagjában. A 128GB-os változathoz 6GB RAM-ot kapunk, a 256GB-oshoz pedig 8GB-ot. 4500mAh kapacitású akkumulátorával egész nap számíthatunk rá.

Kívülről már kicsit több változással találkozhatunk. A 6.5 hüvelykes, sík AMOLED kijelző 120Hz-es és HDR10+ technológiát alkalmaz. Egész sok „ködös” színben vásárolhatjuk meg: ködös kék, levendula, menta, vörös, narancs, fehér. Az S szérián megszokott üveg hátlapot most műanyag váltja fel.

Az S20 széria jelenlegi tagjai

Hátul egy 3 kamerás rendszeren keresztül láthatjuk a világot: Egy széles látószögű a fő fotós, mellette segédkezik egy harmincszoros „Space Zoom”, és egy ultraszéles objektív. Elöl egy 32 megapixeles kamerával lőhetünk profi szelfiket.

A Samsung Galaxy S20 FE szeptember 23-án lett bemutatva. A készüléket még „aznap” kézbe vette Millie Bobby Brown és a BTS, akik a Samsung promoter csapatának, az úgynevezett #TEAMGALAXY tagjai. Ennek a csoportnak a további tagjai Ninja, Myth, Steve Aoki és Khalid.

A készülék hazánkban október másodikán fog megjelenni, 250 ezer forintos induló áron.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.